Tour de guldudstiller

Også  i år giver vi guldudstillerne ordet – denne gang under overskriften: “Tour de guldudstiller”. Fra standene i udstillingsområdet får udstillerne med en guldstand hver især 15 minutter til at give deres bud på udviklingen i branchen. Det sker over temaet ‘geodata-tendenser’.

Oplæggene giver dig som tilhører dermed bud på det nyeste indenfor GIS og geodata.

Der er oplæg i i tour de guldudstiller i onsdag den 8. november i følgende tidsrum
Klokken 11.00-12.00, klokken 13.00-15.00 og igen klokken 16.00-17.00.
Tour´en rundt i udstillingen kommer forbi følgende udstillere på disse tidspunkter:

11.00 – 11.15   Hexagon
Når billeder redder liv
Opgaver som evakuering af en forulykket pilot i krigsramt område kræver nøjagtig og detaljeret viden om omgivelser og mission. Hør hvordan USA’s forsvar bruger cloudbaseret billedanalyse til at guide pilot og helikopter til et sikkert opsamlingssted.

11.15 – 11.30   Septima
Globalt udsyn og lokal indsigt
Fremtidens vellykkede projekter bygger på teknisk indsigt kombineret med den gode brugeroplevelse. Hør hvordan vi kan koble den rette teknologi med vores UX/UI kompetencer i dine projekter. Kom forbi Septima og overtrumf din kollega i et slag bykort.

11.30 – 11.45   LE 34
Fremtidens forsyning
LE34 har igennem de seneste par år afholdt gå-hjem møder, hvor fremtidens forsyning har været diskuteret blandt mere end 40 forsyningsvirksomheder. Vi vil i dette oplæg fremlægge vores syn på strømningerne inden for GIS i fremtidens forsyninger.

13.00 – 13.15   KMD
Cognito har vokseværk
Fremtiden er data, mere data, data overalt og hele tiden. Det betyder, at data skal bruges, anvendes og løfte forretningen. Kom og hør hvordan dette løft opnås med KMD Cognito. Nye datagrupper, flere forespørgsler og nye muligheder – fremtiden er nu!

13.15 – 13.30   COWI
Grøn Registrering og QGIS
Projektet er et Open Source-projekt til håndtering af grønne registreringer. Projektet er bygget op omkring PostGIS til lagring og håndtering af data og QGIS som slutbruger program til at tilgå registreringen. Der tages udgangspunkt i FKG modellen.

13.30 – 13.45   Niras
Geo er død – længe leve geo
Fætter-kusine festen er slut, men geodata-domæneviden er lækkert som aldrig før: Geodata bevæger sig ind i bygningen, på byggepladsen, ejendomsvurderingen osv. Vi kan gøre data tilgængeligt – og den fornemste opgave er nu datakvalitet og kommunikation.

13.45 – 14.00   Atkins
På forkant med den digitale rejse
Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Den teknologiske udvikling skaber nye muligheder og risici. Hvordan får vi mest muligt ud af udviklingen, og hvilken rolle spiller kort og geodata? Vi vil fremhæve eksempler fra aktuelle projekter.

14.00 – 14.15   Geoinfo
Digital Transformation
ArcGIS platformen udnytter Web GIS mønstret til at understøtte hele organisationen med fokuserede apps og bringer teknologisk udvikling indenfor bl.a. IoT, 3D, AR og big data analytics i spil. Det er Digital Transformation med “The Science of Where”

14.15 – 14.30   SWECO
Sweco stiller skarpt på kundernes digitale muligheder – nu og i fremtiden
Det bliver formentlig GDPR, der kommer til at have det primære fokus hos GIS software-husene de kommende år. Vi vil i dette oplæg se på de processer der skal sikre at vore applikationer lever op til lovgivningen som vores systemer skal overholde.

16.00 – 16.15   LIFA
Serviceorientering i praksis
Seeing is believing. Mange taler om serviceorientering. Hos LIFA implenenterer vi det i praksis. Se hvordan geodata ‘flyder’ mellem vidt forskellige platforme og systemer i et driftmiljø. En case er en ny løsning til grøn registrering baseret på Qgis

16.15 – 16.30   Similix
Geodata-tendenser i forsyningsbranchen
Geodata spiller hovedrollen i den grønne omstilling, og danner fundamentet i alle Smart Grids. Kom og hør hvorfor, og hvordan nye teknologier fra Esri kan hjælpe dig med at bygge løsninger for fremtiden,som kan driver jeres digitale transformation.

16.30 – 16.45   Geoforum
Fremtiden er lige om hjørnet
Geoforums strategi udløber i 2018, og bestyrelsen sætter derfor en strategiproces i gang. Målet er at præsentere en ny strategi for 2019– 2021 på Generalforsamlingen i 2018. Så kom forbi Geoforums stand og vær med til at give strategien dit fingeraftryk. Bestyrelsen står klar til en snak om Geoforums fremtid.