Match making

Torsdag den 9. november klokken 10.30-12.00 inviterer vi til match making og til en snak med ESRI-direktør, Jack Dangermond.

Kortdage er godt besøgt af mange studerende fra mange forskellige relevante uddannelser. Dette giver anledning til match making mellem virksomheder og studerende.

I sessionens første del kan du møde Jack Dangermond, der stiller op til en en snak om iværksætteri. Kom og hør om hans erfaringer gennem et helt iværksætterliv.

I sessionens anden del præsenterer private virksomheder og offentlige myndigheder kort sig selv for studerende og jobsøgende. Der præsenteres for eksempel om tidlige akademiske samarbejder, praktikpladser, studiejobs eller almindelige job. De interesserede virksomheder får indledningsvis mulighed for at holde korte præsentationer, hvorefter de interesserede vil have mulighed for at kunne henvende sig til de enkelte virksomheder ved deres tildelte pladser. Kortdage danner de fysiske rammer for sådan et arrangement, hvor indholdet i højere grad styres af virksomhederne og de studerendes interesser.