GeoFit for fight

Hvad med en aktiv session, hvor alle deltagere inddrages i en spatial rejse igennem den kendte og ukendte legemlige geografi, hvor pulsen kommer i vejret og hvor sveden drives frem? Denne session vil løfte deltagerne op af stolen, ud af døsen og ind i endorfinernes nirvana.

Når man har brugt hovedet og siddet på r…. til mangen en faglig session, vil en GeoFit session kunne ruske op i den dvaske krop, og aktivere de samlede muskelmasser i et fagfællesskab ud over det sædvanlige.

En rutineret instruktør vil guide deltagerne igennem et kropsgeografisk program, hvor alle kroppens verdensdele, alle legemets landsdele, og hele intellektets byområde bliver kortlagt til glæde for den samlede grunddataform.

Igennem et komplet geo-processeringsforløb vil vi model-builde mængderne af kropslig Big Data og opnå et GISpende åndeligt niveau, hvor alle fyldes med god geo-karma. Gode takter fra det samlede rytmerepertoire vil understøtte forløbet, og hvor rækken af håndholdte tools og gadgets vil komme i lokationsbaserede svingninger.

Deltag i denne session, hvis du vil opleve lidt ud over det sædvanlige. Læs mere her.
Det er torsdag d. 9. november klokken 16.00-17.00.