Indsend et abstract til Kortdage 2018

Hvis du gerne vil holde et oplæg på Kortdage 2018, finder du nedenfor formkravene til dit abstract samt lidt information om processen fra indsendelse til vurdering.

Med dit abstract skal du kort sagt overbevise Kortdagsdeltagerne om, hvorfor de skal bruge deres kostbare tid på at høre om dit emne, når der sker så meget andet spændende på konferencen.

Formkrav til abstract
Der må kun stå én hovedforfatter til abstract. Denne person vil være dén, der fremlægger ved Kortdage.

Når du skriver dit abstract, bør du tænke over følgende:
– Hvad er det, der skal få kortdagsdeltagerne til at gå ind til din fremlæggelse?
– Hvem er målgruppen?
– Hvad er problemstillingen?
– Hvad er den gode historie?
– Hvad får en kortdagsdeltager ud af at høre dit foredrag?
– Brug korte sætninger og formuler dig i et tydeligt og præcist sprog.
– Beskriv også hvem, du er, og hvad, du beskæftiger dig med – gerne blot med angivelse af et link til din profil på LinkedIn.

Dit abstract skal fylde op til 900 tegn inkl. mellemrum. Abstracts er i år kortere end tidligere, hvilket fordrer, at man skal være skarp på budskabet. Godkendte abstracts vil blive trykt i kortdagskataloget.

Hvis du ønsker at uddybe yderligere, er der også mulighed for dette (højst 3000 tegn inkl. mellemrum). Uddybelsen vil være at finde på hjemmesiden i sammenhæng med dit abstract, såfremt det bliver godkendt.

Vær opmærksom på, at når du indsender dit abstract, giver du samtidig dit samtykke til, at det må publiceres på www.brugstedet.dk. Vi ønsker med dette at styrke sammenhængen mellem oplæggene, idéerne og erfaringerne på Kortdage og vores allesammens Brugstedet.dk.

Indsend dit abstract senest den 1. maj 2018 – klik her for indsendelse

Alle abstracts skal indsendes igennem webformularen, der er åben nu.

Kortdagsudvalget udvælger herefter en passende sammensætning af abstracts til præsentation på Kortdage 2018. Erfaringsmæssigt kommer omkring halvdelen af de indsendte abstracts med i Kortdagsprogrammet.

Bemærk: Der er kun én person pr. abstract, der kan fremlægge præsentationen ved Kortdage.

Hvis du har spørgsmål til indsendelsen af abstract, så skriv til geoforum@geoforum.dk.

Sammen med præsentationen har du også mulighed for at indsende en artikel til publikation i Geoforum Perspektiv (pointgivende videnskabeligt tidsskrift). Sæt flueben i feltet ved indsendelse af abstract, hvis du også vil indsende en artikel.

Tidsfristen for indsendelse af en artikel er den 15. september 2018.

En liste over emner, du kan indsende abstracts om til Kortdage 2017